Individuell coaching

Jeg tar utgangspunkt i deg. Hva som er dine ressurser og verdier. Du har allerede svarene og rollen min er å hjelpe deg å finne dem. Du er så mye mer enn du tror, husk det! Du er i ferd med å starte på en ny oppdagelsesreise og det vil gi deg uante muligheter som du kan ta med deg resten av ditt liv! 

Ta kontakt for tid

Par og relasjonscoaching

Trenger dere hjelp til å finne tilbake til utgangspunktet? Er det krøll på kommunikasjonen? Har dere utfordringer som pårørende? Sammen finner vi deres ressurser som par og individer, setter dem sammen og hjelper dere til å  håndtere utfordringene dere står i. 

Ønsker dere mer lekenhet? Åpen og ærlig dialog er det beste utgangspunktet. 

Ta kontakt for tid.

MediYoga

Jeg starter opp med timer i MediYoga. En terapeutisk forskningsbasert yogaform som tar utgangspunkt i lange dype pust og rolige bevegelser. Kobler til det fysiske. Gir ro og er et supert verktøy for stressmestring og anspenthet.     

Tid: 16/3- kl.19-20.00 , 23/3-kl.19-20.00, 6/4- kl.19-20.00 13/4-kl.19-20

Kr. 800 for 4 ganger eller 250 kr for drop-in.

Påmelding på mail til  tine@livscoach-tine.com

Hva er NLP-coaching ? Hvordan kan det endre ditt liv?

NLP er en metodikk som bygger på at mennesket er enestående av natur og at vi alltid har mye større potensial enn vi utnytter. Sagt på en annen måte er NLP læren om hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv. NLP gir oss praktiske verktøy til å skape forandring gjennom å frigjøre alle våre ressurser. Det tar utgangspunkt i dine tanker og følelser samt din historie og tillærte mønstre. Den hjelper oss med å avdekke våre begrensninger og gir oss mentale hjelpemidler til å overkomme disse. Det kan være tanker, adferd, oppfatninger, overbevisninger, følelser og fundamentale verdier. 

NLP står for Nevrolingvistisk Programmering:

  • Nevro - fordi vi opplever verden gjennom våre fem sanser; syn, lukt, smak , hørsel og følelser
  • Lingvistisk - fordi vi kommuniserer ved hjelp av ord og ord skaper form og gir resonans.
  • Programmering - fordi vi er produkter av tidligere opplevelser og erfaringer som har ført til at vi har en tillært måte å reagere på, en slags programmering som utløses enten vi vil eller ikke og som preger våre valg.

Hva kan du oppnå med NLP?

  • skape de forandringer du ønsker
  • oppdage hva du virkelig vil og begynne å ta valg som gir deg ønsket resultat.
  • få bedre kontakt med deg selv og omverdenen.
  • finne motivasjon og livsglede
  • finne ut hva som er viktig for deg.                                              (DNCF-Den Norske Coaching forening)